Історія ця сталася цієї осені. У суботу ввечері, я як завжди стирчав в гуртожитку з іншими хлопчаками. До сесії було ще як до Парижа на рак, по неділях ми не вчимося, так що зайнятися було рішуче нічим. Раптово задзвонив мобільник - почувши в трубці голос своєї старої знайомої Светки я не особливо здивувався. Як правило по суботах вона дзвонить і запрошує куди-небудь піти - у кіно, театр і т. д. Я зазвичай відмовляюся, по-перше Свєтка трохи не в моєму стилі, хоча всі мої друзі і вважають її симпатичною. На мій погляд вона занадто худа. А по-друге, я не великий любитель походів куди б то не було. Зазвичай прогулянкам я віддаю перевагу читання книжки або торчаніе в асьці ... Але на цей раз Светка сказала, що вони з друзями зняли на Ясенів сауну і збираються туди колективно піти на всю ніч. Я було хотів, як зазвичай, відмовитися, але тут подумав, що в принципі було б не погано попаритися. У підсумку, в 10 вечора я стояв біля виходу з метро, чекаючи інших хлопців. Чесно кажучи я погано знайомий з Светкину бригадою, знаю тільки одну з її подруг - чарівну зеленооку Юльку. Ця дівчинка мені дуже подобається зовні, але в голові у неї 2 вольта напруги, здається, що мій пес Харитон, набагато розумніші, хоч він і не студент МДУ.
     Коли всі хлопці підійшли - ми зважили. Нас опинилося 14 осіб. 8 дівчаток і 6 хлопців. Дехто вже потягував пивце. Я поздаровался з усіма, чмокнув Свєтку і Юльку і ми дружно рушили насвтречу гудеж і веселощів. Звернувши на подвір'я ми спустилися в якийсь підвал, з которго, пройшовши голі пісі дівчат по довгому коридору вирулили до масивної залізної двері. Ця сауна, судячи з усього, була сильно законсперірована. Увійшовши всередину я виявив досить милий інтер'єрчик. Оздоблення різьбленим деревом, килими. Праворуч був великий зал з шкіряними диванами, великим столом, кальяном та іншої розважалівку. Ліворуч - зал з двома більярдними і одним тенісним столом. з нього можна було потрапити до кімнати відпочинку, з великими ліжками. Парилка, передбанник і, досить просторий для сауни басейн, були прямо.
     До нас вийшов учітівий молодий чоловік, приніс одноразову взуття, простирадла і шапочки для парилки. Переодягнувшись ми почали займатися кожен своєю справою. Хтось пішов викладати, куплену заздалегідь випивку, хтось узявся за тенісні ракетки. Я, ж, як великий любитель російського більярду запропонував одному з хлопців розкачати партійки. Познайомившись, я дізнався, що його звуть Сергієм і він студент гео-фака МДУ. Я, досить швидко розправився з ним майже в суху, після чого пішов пропустити чарочку з усією кампашкой. Хлопці підібралися всі веселі, і дуже швидко ми заспівали, труїли анекдоти і почували себе як старі друзі.