Макс, відвернися на секунду - попросила вона.
Я покірно одвернувся до стіни, позаду почувся сплеск води.
- Можна повернутися?
- Так, звичайно, - повернувшись я побачив її чарівні зелені очі, вона дивилася на мене злегка ніяково, але одночасно зацікавлено. Я підплив до неї.
- Юль, я сподіваюся ми тебе не збентежили?
- Та ні. . що ти, все нормально. . Це я не під час увійшла. . Пробач, здається обламала тобі кайф. Я засміявся ...
- Так забий.
Я подивився на її чарівні груди, Коро були нічим не прикриті.
- Ти симпатична!
- Спасибі, ти тільки зараз це помітив?
- Ну, раніше я тебе роздягненою не бачив.
- Макс, ти вибач, у тебе такий величезний. Я ніколи раніше таких не бачила.
- Радий, що тобі сподобалося. . Можу спеціально для тебе показати ще раз. .
- Ну, взагалі, я трохи соромлюся ... але, з задоволенням би подивилася. Підемо в кімнату відпочинку.
Вибравшись з басейну ми завернули в простирадло і рушили у бік кімнат. У двох з них були закриті двері і слиалісь характерні стогони й звуки ...
У третій виявилося вільно. Юлька сіла на ліжко і подивилася на мене вичікувально. Я скинув простирадло і підійшов до неї впритул. Мій дружок почав знову підніматися.
- Ух ти! - Юлька взялася за нього двома руками, як за палицю. Я погладив її по голові. Юлька піднесла мого друга до губ і обережно лизнув головку мовою. Мені це сподобалося і подавшись вперед я відразу віддався її оральних пестощів. Треба зізнатися, що майстер вона нікудишній, але намагалася як могла. Відчайдушно надрачивая член однією рукою, другою вона гладила мої сідниці. Пропустивши на мить член в горло, вона закашлялася і висунула його назовні. Я підняв її, і станув простирадло кинув на ліжко. Ліг зверху, і почав гладити її промежини, одночасно облизуючи і покусуючи груди. Вона вся текла і вся моя рука була в її соках. Взявшись за член рукою я направив його в промежину. Юлька підстрибнула.
- Ти що? Порвати мене надумав? Він ніколи не увійде до мене.
- Не переживай, я акуратненько. Ти розслабся.
Смрівшісь вона відкинулася тому. Член був добре змазаний її слиною і я почав поступово просуватися ... Він напрочуд легко проник у її, не таку вже й маленьку дірочку. Однак Коли я дійшов до матки - Юлька почала покрикувати і вчепилася в мої сідниці кігтями. я продовжував відчайдушно таранити її промежини. Насолодившись мімміонерской позою, я попросив її стати раком і взунул їй вже позаду. Гучні ляскаючі звуки рознеслися по камнате. Раптом двері відчинилися, і в проході з'явилася моя голі пісі дівчат знайома з парильні. Мабуть вона шукала мене скрізь.
- Нічого собі, кинули мене і трахаються тут - трохи ображеним голосом сказала вона. підійшовши, вона притулилася до мене ззаду і почала гладити мої сідниці. Юлька, здавалося, її не помітила. Вона вся віддалася трах. Незнайомка не могла залишатися беучастной, вона раздвнула мої сідниці і засунула туди один пальчик. . Цього мені було досить, я відчув, що кінчаю.
Витягнувши член з Юльки я сдела пару рухів рукою ... і почав спускати ... Треба зізнатися, що в мене був досить великий період без сексу, і тому сперма хлинула з мене скаженою струменем. Моя незнайомка з парильні підставила руки і дивилася зачароване, як з головки вихлюпується поштовхами біла рідина.
пляж голі дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-19 21:04:47
Страница: 1