У тебе класна фігура і прекрасне тіло, ти напевно: 90-60-90 - сказав я
- Ні, це не так, заскромнічала вона.
Це було пасткою, в яку вона як пташка попалася, і недавнє немає, у наслідку, стане так.
Добре давай тебе поміряти і дізнаємося, хто був правий. Не чекаючи відповіді я підійшов до неї з сантиметром. Сантиметр став плавно огинати її тіло на рівні грудей. Себе я вже не був підвладний, і моя рука заскочила їй під кофтинку я пестив її мальовничі сиськи-горочки. Ми цілувалися як два голодних звіра. Я відчував смак її губ, відчував її дихання. Соски набрякли: моя дівчинка збудилася. Рука пірнула до неї в трусики я був прав вона текла, її соки просочували білу тканину трусиків. Але взяти її прямо в тренажерці я не міг. Ну, не такий же я розпусник ... Та й могли в будь-яку секунду прийти нові відвідувачі або міг прийти тренер. Чоловіча душова відпадала одразу хіба мало на світі голодних до сексу мужиків: жіноча по протилежних причин.
Залишалася кімната тренера найнадійніше місце, тим більше що тренер мій корефан; братан практично. Наша оргія плавно перемістилася в цю кімнату. Я взяв її на руки і поніс туди. Скинув зі столу якісь речі і поклав мою Богиню на його. Еб був прямо на столі і від цього зривало вежу і їй і мені. Кофтинки на ній вже не було, і залишалося саме солодке. Вона лежала переді мною, розставивши ноги, а я повільно стягував з неї лосини, потім мокрі трусики, не витримавши я підніс їх до обличчя і знову відчув запах жінки. Не вільно згадуються слова, що ніякі квіти так приємно не пахнуть як пахне жінка. Лобок її був гладко поголений - ознака хорошого тону, подумав я, покриваючи кожну клітинку її промежини поцілунками, я пестив її пізденку голі пісі дівчат язичком, смикав клітор, я просто пив її соки, намагаючись вгамувати свій сексуальний голод. За мить Афродіта пестила мій член, то глибоко заковтувала, то подрачівал, вона пестила язичком стовбур, цілувала голівку, а я в цей час пестив її груди. Потім я водив голівкою по її статевих губ, але не входив, а вона в цей час сходила з розуму. Зглянувшись над собою, я різко увійшов і ритмічно ворухнув тазом. Ми змінили пару трійку поз. Вона закінчила після декількох рухів, мені треба було кілька хвилин.
Чи не двозначні шльопанці і стогони долинали з кімнати, але мені і їй було по хую (мені) за пізді (ів). Сперма стікала з її обличчя вона була навіть на її віях і волоссі. Рот і пізденку я спробував, залишалася не пошкоджене попка. Мій член побував і там. Потім ми пішли в жіночу душову знову цілувалися під струмує водою, вона навіть відсмоктати на прощання. Як джентльмен я проводив її додому.:: До чого ж вона хорошаааааааа!! ... . Ось така історія. Я вдячний долі за цей день. Побільше тобі божевільних статевих актів! І пам'ятай про своє ключику, а то він образиться на тебе, і одного разу, справляючи нужду, ти його можеш більше не виявити на призначеному місці, радуй його мокрими щілинки.
дивитися фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-19 21:02:26
Страница: 1