голі пісі дівчат

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » голі пісі дівчат » Новый форум » як виглядає піхва дівчини фото

як виглядає піхва дівчини фото

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Здрастуй читач! Хліба і видовищ кричала юрба в стародавньому Римі.
     Сексу і еротики кричиш ти - я чую. І дам тобі те чого ти хочеш! Я буду малювати картинки, а ти спробуй їх представити. Історія ця сталася зі мною кілька років тому в одному невеликому містечку нескінченної Росії. У ті роки, як в іншому і до цього дня мене до божевілля доводили прекрасні жіночі форми: круглі попки, пружні груди, стрункі талії, і чарівні дірочки-замочки між ніг для яких у мене, як і в іншому в тебе є чарівний ключик. Зараз мені вже далеко за 20, і з інституту я захоплювався спортом будівництва тіла, тому рельєф тіла, приємна зовнішність зводила з розуму багатьох дівчат і вони гронами висіли на мені. Але ебал я тільки найсоковитіших, на інших у мене кредо: її дірочка стара для мого красеня. У спортзал, в який я ходив, рідко заходили стрункі дівчата. В основному це були товсті дівки, які мріють про гарну фігуру і про принца з великим голі пісі дівчат членом, на білому коні. На їх обличчі було написано: хочу і дам.
     Вони як лампочки горіли від бажання сексу з хорошим хлопцем і просто перегорали від одного погляду чоловіка в їхній бік. І на таких, чесно тобі зізнаюся, у мене і не став би. Так ось, одного разу, невідомо якими долями, в мою гойдалку прийшла класна баба. Чорним волоссям нижче плечей, правильні риси обличчя, чорні очі, пухкі червоні губки (Боже, я тільки і представляв їх на своєму члені) Сиськи як дві гори випирали з облягаючої тіло рожевої кофтинки і тільки дражнили мене. Проведи по них руками відчують бархатисту шкіру жінки, тверді соски; зійди по нижче охопи її талію. Ти відчуваєш, як вона гарна! Її попку облягали сині лосини, і коли я дивився на неї я був згоден щоб її синя попка стала моїм синім небом!

0

2

0

Вы здесь » голі пісі дівчат » Новый форум » як виглядає піхва дівчини фото

создать форум