Я робив кругові рухи язиком, від чого вона стогнала. Тут її рука ковзнула до мого друга і стала його швидко пестити. Від такого я і сам став рухатися швидко і ритмічно. Нарешті, я буквально відірвався від її солодкого піхви і подивився на неї. Один її вигляд викликав найпотужніше збудження, мене стала бити велика дрож. Вона підвелася, обняла мене і потягнула за собою. Наші тіла переплелися в любовному вузлі. Я відчував її м'яке тепло, і це збуджувало по-максимуму. Ми довго цілувалися, вона терлась про моє стегно своєї маленької подружкою, і дуже скоро воно стало вологим. Від неї виходив якийсь невловимий запах, який мене голі пісі дівчат дуже порушував. Я обережно проник пальцем в піхву, і вона голосно застогнала. Нарешті, мій друг повільно увійшов до їй подружку, і я відчув те саме збудливу тепло і любовну вологу. Ми з'єдналися разом. Вона застогнала, майже закричала, але тут же вп'ялася губами, і ми почали з нею танець кохання. Мій друг був невтомний, ми рухалися ритмічно. Вона дряпала кігтиками мені спину, як раптом я відчув, як десь в ній закипає оргазм. Я вп'явся губами в її груди, і вона голосно застогнала. У цей момент я відчув, що мій оргазм приходить одночасно з її. Ми зробили ще кілька судомних рухів, поки не скрикнули в одну мить і не попадали без сил.
піхва дівчини фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 3 из 3
Страница: 1